De winkel aan de Misterstraat. Foto: Eigen foto
De winkel aan de Misterstraat. Foto: Eigen foto

Bob & Candy bezorgt lekkere cadeautjes thuis

WINTERSWIJK - Ondanks de coronacrisis hebben mensen toch regelmatig iets te vieren. En wat is er dan leuker dan een verrassend en lekker cadeautje thuisgestuurd te krijgen. Dat kan via de webshop van Bob & Candy Candystore. "Ik heb in een rap tempo de site waar ik al mee bezig was klaargemaakt", vertelt Ian, van de Winterswijkse snoepwinkel. Zodat ook mensen die niet naar de winkel willen komen via webwinkel een cadeautje kunnen bestellen en laten bezorgen. "En daar wordt al veel gebruik van gemaakt", legt Ian uit. "Voor verjaardagen en andere feestjes is er van alles te vinden. Maar ook bedrijven die hun werknemers een hart onder de riem willen steken, kunnen iets passends vinden."

Voor de thuiszitters is er ook een 'Netflix pakket' beschikbaar. "Om de tijd door te komen kijken veel mensen films en series. Wij kunnen een pakketje langs brengen met daarin chips, popcorn, of iets anders lekkers." Bestellen kan ook via een appje naar het vast nummer.
Wie een wandeling maakt in het dorp kan ook terecht voor softijs. "Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen en ik merk dat klanten dat ook doen", aldus Ian. De openingstijden van de winkel aan de Misterstraat zijn aangepast: maandag van 13 tot 17 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur.


0543-517775

www.bob-candy.nl