Het team van Modecentrum Lückman. Foto: PR
Het team van Modecentrum Lückman. Foto: PR

'Met elkaar knokken voor ons mooie centrum'

WINTERSWIJK - Inez Lückman van Modecentrum Lückman is strijdvaardig. "We moeten met elkaar knokken om het mooie centrum dat we hier in Winterswijk hebben ook te behouden." Daarom is de damesmodezaak op de kop van de Misterstraat open. "De winkel hangt vol met mooie en leuke spullen", aldus Inez. "Wij moeten er nu samen zijn voor onze klanten."

"Uiteraard houdt iedereen zich aan de RIVM richtlijnen. We houden gepaste afstand", laat ze weten. Maar het is ook mogelijk om vanaf de bank via de webshop kleding te bestellen. "Binnen Winterswijk komen we de kleding brengen en indien nodig halen. We spreken een tijd af met de klant, bellen aan en nemen afstand. We wachten tot de klant de kleding mee naar binnen heeft genomen. Mensen kunnen dan thuis rustig passen."
Bij Modecentrum Lückman is private shopping eigenlijk altijd al mogelijk geweest. "Op afspraak kan dat altijd buiten openingstijden", vertelt Inez. "Mensen die zeker willen zijn dat ze geen anderen tegenkomen in de winkel kunnen een afspraak maken via de site of telefonisch."


0543-512 336

info@luckman.nl

www.luckman.nl