Inge ten Dolle. Foto: Kitty de Fauw, Galerie Objectief.
Inge ten Dolle. Foto: Kitty de Fauw, Galerie Objectief.

Proef Beleef en Geniet gewoon open

WINTERSWIJK - "Ik houd mijn winkel open, zodat klanten weten dat ze welkom zijn. Nu moeten we de schouder er onderzetten en er zijn voor onze klanten", vindt Inge ten Dolle van slijterij Proef, Beleef en Geniet aan de Meddosestraat. "Het is belangrijk dat wij ons ondernemers ook zelf laten zien dat we er alles aan willen doen om onze klanten te bedienen."

Alleen op koopavond is de winkel momenteel niet open."Het heeft geen zin om als enige winkel open te gaan", vindt Inge. Zij merkt dat klanten de weg naar haar winkel nog weten te vinden. "Ik laat mensen weten dat ik de deuren extra vaak schoonmaak en het pinapparaat desinfecteer", legt ze uit. Uiteraard wordt ook afstand bewaard.
Nu de horeca gesloten is zullen mensen vaker thuis een glaasje drinken. Wie niet zelf op pad wil voor een flesje wijn of goeie whiskey, kan ook een bestelling plaatsen. "Mensen kunnen gewoon mailen of bellen en hun bestelling doorgeven. Ik kan een tikkie sturen, of men kan via de bank betalen. Zolang de leveranciers kunnen leveren, wil ik mijn klanten ook blijven bedienen."


0543 539572

www.proefbeleefgeniet.nl

info@pbeng.nl