Bon Appetit bezorgt aan huis. Foto: Eigen foto
Bon Appetit bezorgt aan huis. Foto: Eigen foto

Niemand de deur uit voor heerlijk paasbrunch

WINTERSWIJK - Bon Appetit aan de Misterstraat wil mensen in deze coronacrisis toch een gezellige Pasen bezorgen. Het lunch restaurant heeft daarom een speciale paasbrunch samengesteld.

"De bestellingen kunnen nu al doorgegeven worden, per telefoon of app, of kijk op de site. Gedurende de paasdagen komen we dan een mooi pakket thuis bezorgen", vertelt Marije van het Winterswijkse lunch restaurant. "Uiteraard kunnen bestellingen ook opgehaald worden." "Het pakket bestaat uit heerlijke verse broodjes en divers beleg, zowel warm als koud. Ook voor de kinderen hebben wij een leuke brunch samengesteld", legt Marije uit. "En als toetje kan er een leuk grand dessert besteld worden."
Naast de paasbrunches kunnen ook de andere maaltijden gewoon besteld worden. "We brengen het thuis, daarvoor rijden nu extra auto's en een fietskoerier, maar men kan het hier ook ophalen. Als het afhaalloket aan de Misterstraat open is, kunnen mensen als ze door het dorp komen een ijsje, milkshake, slush, puntzak patat en zelfs churros bestellen. We houden gepaste afstand en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM."


www.bonappetitwinterswijk.nl

app: 0626195531

tel. 0543 520 957

mail: info@bonappetitwinterswijk.nl