Prachtiger interieurs bij Senzo Living by Jagerwonen. Foto: PR
Prachtiger interieurs bij Senzo Living by Jagerwonen. Foto: PR

Thuis genieten van een mooi interieur

WINTERSWIJK - Senzo Living by Jagerwonen aan de Ratumsestraat is gewoon geopend. "We hebben de winkeltijden een beetje aangepast. De winkel is op maandag geopend van 13 uur tot 17 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur", vertelt Susanne Schreurs. "Er wordt nog steeds aangeleverd door leveranciers, dus kunnen wij bestellingen ook gewoon uitleveren."

"Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. We houden afstand en desinfecteren regelmatig", aldus Susanne. "Mensen kunnen nu juist in een rustige omgeving komen rondkijken in de winkel. En wie echt niemand tegen wil komen, kan bellen voor een afspraak voor private shopping. Dat kan natuurlijk geregeld worden buiten de openingsuren."

Juiste in deze tijd, wanneer mensen veel tijd thuis doorbrengen, is een beetje vernieuwing in het interieur vaak welkom. Mensen kunnen het zo een beetje gezelliger en sfeervoller maken thuis. "Binnenkort zijn er ook weer nieuwe accessoires te verwachten. Daarmee kan het gedwongen thuisverblijf ook veraangenaamd worden." Uiteraard kunnen mensen ook een kijkje nemen op de website.


www.senzoliving.nl

tel. 0543-530520