Het team van Het Duifje helpt klanten ook in deze moeilijk periode. Foto:  Marlies Aarnink
Het team van Het Duifje helpt klanten ook in deze moeilijk periode. Foto: Marlies Aarnink

Private shoppen in de nieuwe zomercollectie

WINTERSWIJK - "Als we willen dat het winkelcentrum van Winterswijk behouden blijft, moeten klanten de ondernemers nu blijven steunen!" Dat is de boodschap van Vicky van het Duifje Kindermode aan de Misterstraat. De kledingwinkel is elke middag van 13 tot 16 uur geopend.

Mensen kunnen een afspraak maken zodat er niet te veel klanten in de winkel zijn. "Met name mensen die in de zorg werken moeten de gelegenheid krijgen om veilig te winkelen", vindt Vicky. "Indien gewenst kunnen we mensen via de achterdeur binnen laten en nemen wij afstand. Men kan dan rustig rondkijken." Ouders maken ook vaak een afspraak om een 'vermaak moment' voor hun kind te creƫren. "Bijvoorbeeld een dochter die voor haar verjaardag een jurkje mag uitzoeken met moeder. Private shopping geeft dan toch een hele andere sfeer."
Verder zijn er meisjes die vloggen voor het Duifje. "Zij halen hier kleding op en maken daar een mooi filmpje bij. Ik zet dat op onze Instagram. Kijk vooral eens want we hebben een mooie zomercollectie, nu in de winkel." Verder kan men contact leggen via skype, of kunnen foto's van kleding via app gestuurd worden.


tel.0682120680

tel. 0543-521801