Kees Rutten. Foto: PR
Kees Rutten. Foto: PR

Rutten directeur van Leisurelands

ACHTERHOEK - Kees Rutten is door de aandeelhouders benoemd tot directeur-bestuurder van Leisurelands. Hij zal op 1 juni aanstaande starten bij de onderneming. Hij is de opvolger van Erik Droogh die eind 2019 Leisurelands verliet.

Kees Rutten is 37 jaar en werkt nu als regiodirecteur bij ProRail. Daarvoor heeft hij diverse functies bij de Nederlandse Spoorwegen gehad. Hij heeft een opleiding psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Rutten is door de Raad van Commissarissen voorgedragen voor benoeming. Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Hannet de Vries-in 't Veld zegt hierover: "Wij zijn blij met de komst van Kees Rutten als directeur. Hij heeft een brede achtergrond in ruimtelijke ordening en operationeel management en bovendien ervaring in het publiek-private domein. Hij heeft een moderne en verbindende stijl van werken, waar Leisurelands de vruchten van kan plukken in de komende jaren".

Kees Rutten over zijn benoeming: "Leisurelands is een mooi bedrijf met een belangrijke maatschappelijke functie. Ik heb er zin in een bijdrage te gaan leveren aan de vrijetijdssector in de regio."

Over Leisurelands
Leisurelands beheert en exploiteert 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg. De recreatiegebieden zijn 365 dagen per jaar open. Samen met de ondernemingen op de recreatiegebieden biedt Leisurelands een breed scala aan activiteiten voor de vrijetijdsbesteding. Zo wil Leisurelands haar bezoekers laten ervaren hoe onverwacht mooi en actief je kunt recreƫren in het buitengebied van Nederland. Jaarlijks bezoeken circa 7 miljoen mensen de recreatiegebieden. Meer informatie is beschikbaar op: www.leisurelands.nl.