Ondanks goede inzet geen punten voor Avanti Heren 1

WINTERSWIJK - Heren 1 van de Winterswijkse hockeyclub Avanti speelde de eerste wedstrijd na de winterstop. Avanti Heren1 moest zondag uit spelen bij Spitsbergen in Veendendaal. Het eerste kwart werd er geconcentreerd gespeeld, maar de mannen konden niet voorkomen dat zij op een 1-0 achterstand kwamen.

In het tweede kwart werd Avanti wat verder teruggedrongen en werd er ondanks sterk verdedigd spel en prima keeperswerk toch twee keer gescoord door de tegenpartij. Zo ging Avanti de rust in met een 3-0 achterstand. Helaas moest het team ook nog eens Gijs Looman de tweede helft missen door een blessure.
Toch pakte Avanti de draad weer goed op en kwam het in het 3e kwart tot scoren. Daan Gierveld sloeg een strafcorner perfect in. Dit gaf weer kansen. Helaas ontbrak de conditie en had Avanti geen wisselspelers meer voor in het vierde kwart, waardoor de heren met een 3-1 nederlaag genoegen moesten nemen.
Toch krijgt het team een groot compliment van de coach omdat ze een geweldige werklust liet zien, maar helaas kwam Avanti net te kort.