Inschrijving voor avondvierdaagse geopend

Inschrijving voor avondvierdaagse geopend

WINTERSWIJK - De inschrijving voor wandelgroepen aan de Winterswijkse avond-vierdaagse, die wordt gehouden in de week van 8 tot en met 12 juni, is inmiddels opengesteld. Deelnemende groepen van eerdere vierdaagse-edities zijn inmiddels benaderd en nieuwe groepen kunnen via mail opgaveformulieren en uitgebreide info aanvragen.

Om alles in goede banen te leiden zijn er veel verkeersregelaars nodig om de ruim 2000 wandelaars veilig volgens de routes te kunnen laten lopen. De organisatie kan verkeersregelaars gebruiken, die 1, 2, 3 of zelfs 4 avonden vanaf ongeveer 18.00 tot 21.00 uur beschikbaar zijn. Er wordt met een heel prettige communicatiemiddel gewerkt via Combi-Com, zodat alle knelpunten snel bereikbaar zijn.

Afstanden
Van maandag tot en met donderdag zijn er 15 kilometer routes voor individuele deelname, van dinsdag tot en met vrijdag 5 km en 10 km routes voor zowel groepen als individuele deelname. Ook is het mogelijk om één dag deel te nemen op alle afstanden. Donderdag 11 juni wordt de Kruideniersroute (2,5km) uitgezet voor deelnemers die minder goed ter been zijn.

Individuele wandelaars kunnen zich bij Fc Winterswijk, Jaspersweg 5, inschrijven op woensdag 3 juni van 18.30 tot 20.00 uur of op maandag 8 juni van 17.30 tot 20.00 uur. Zie voor uitgebreidere info, tarieven en starttijden www.fcwinterswijk.nl.

Voor het aanvragen van info kan er gemaild worden naar: avond4daagse@fcwinterswijk.nl.