Wenters Plus in beweging

Wenters Plus in beweging

WINTERSWIJK - Voor de actieve senioren heeft 50-plusvereniging Wenters Plus een programma samengesteld. Natuurlijke, sportieve en culturele activiteiten zullen elkaar regelmatig afwisselen. De actievere vijftig plussers kunnen een interessant museum gaan bezoeken, maar ook wandelen of fietsen, speurend en op verkenning naar bijzondere plekjes in plaatsen of in de natuur. De activiteiten zijn met name bedoeld voor personen die in staat zijn ongeveer 5 km te wandelen of 25 km te fietsen.

Op 28 mei kunnen de actievere vijftig plussers gaan schatgraven aan de hand van coördinaten, het zogenoemde geocaching. Op 18 juni brengt men een bezoek aan Groenlo waar een rondwandeling en bezoek aan bijzondere plekjes op het programma staan.

Men kan zich nu al aanmelden voor het bezoek aan de Nationale Taptoe 2020 in Rotterdam. Nederlandse militaire orkesten en de onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht (Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marechaussee) en het Politie Orkest zullen een gezamenlijk muzikaal optreden aan het publiek tonen. Deelnemers gaan per bus op zondag 27 september naar dit evenement. Kosten zijn 82 euro per persoon.

Het programma start op woensdag 8 april met een bezoek aan het Textielmuseum in Bocholt. De kosten voor de entree bedragen 4 euro per persoon. Verzamelen 8 april om 9.30 uur bij De Storm. Het vervoer wordt onderling geregeld met de deelnemers. Belangstellenden kunnen zich al aanmelden.

Het aanmelden kan via e-mail: activiteitenalgemeen@wentersplus.com, of bel met Otto Geesink: tel. 06-12154307 of Annie Eugelink 06-20270873, of via de website.


www.wentersplus.com