Muziekvereniging Sint Jan Meddo gaat Back to the Future

Muziekvereniging Sint Jan Meddo gaat Back to the Future

MEDDO - Muziekvereniging Sint Jan Meddo sluit op zaterdag 7 maart hun jubileumjaar af met het concert wat de titel heeft meegekregen: Back to the Future. Locatie: Theaterzaal van Boogie Woogie. Het concert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 8 euro.

In 2019 bestond de vereniging 90 jaar. Dat jaar hebben ze dat op verschillende manieren gevierd. Denk aan een aantal concerten, een Sint Jannendag samen met muziekvereniging Sint Jan uit Leyenbroek-Sittard, een jeugddag en het traditionele kerstconcert. Dit jubileumjaar wordt afgesloten op zaterdag 7 maart.
Voor de pauze laat het slagwerkensemble onder leiding van Ronny Wolterink van zich horen. Op 18 april neemt het ensemble deel aan het ONSK in Barneveld. Hier hopen zij de titel Nederlands Kampioen in de wacht te slepen. Op 7 maart is eer en soort van generale repetitie.
Na de pauze neemt het fanfareorkest onder leiding van Gerald Roerdinkholder plaats op het toneel. Zij zullen verschillende nummers spelen die onder andere te maken hebben met 1929. Denk bijvoorbeeld aan The Story of Anne Frank geboren in 1929. Er wordt ook en heel ander nummer gespeeld, namelijk Money Money Money van Abba. Achterliggende gedachte is dat Sint Jan trots is op ons damescomité wat afgelopen jaar 40 jaar bestond.