Janneke Nijboer. Foto: PR
Janneke Nijboer. Foto: PR Foto:

Kerkcafé met Janneke Nijboer in Den Angang

WINTERSWIJK - Janneke Nijboer komt op 21 februari meer vertellen over vrouwen in de Bijbel, vrouwen op de kansel en verschillen in interpretatie van de Bijbel bij mannen en vrouwen. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst is in Den Angang.

Janneke is geboren en getogen in Winterswijk. Velen zullen haar nog wel kennen aangezien zij af en toe een preekbeurt vervult in Winterswijk. Momenteel is zij predikant en voorzitter van de Oecumenische Vrouwensynode. Ook daar zal zij het een en ander over vertellen. Thema van deze avond: Vrouwen van betekenis in kerk en samenleving. Janneke schetst hoe het met vrouwen is gegaan de eeuwen door. Hoe komt het dat mensen vaak alleen Maria als Bijbelse vrouw kennen en van andere vrouwen uit de Bijbel nooit gehoord hebben?
De ingrediƫnten van deze avond zijn: na een enthousiaste inleiding, een quiz en natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Uiteraard is iedereen van harte welkom, vrouwen maar ook zeker mannen.