Clubvaantjes uitgereikt in Budocentrum Winterswijk

WINTERSWIJK - Afgelopen zaterdag is de derde ronde van het seizoen van de Judo Clubvaantjescompetitie 2019-2020 gehouden in het Budocentrum Winterswijk. De judo clubvaantjes zijn al ruim 35 jaar een methode om de jeugdleden in een hun bekende omgeving kennis te laten maken met het wedstrijdjudo.

Gevorderde judoka's kunnen ervaring op doen met scheidsrechteren en ouders kunnen helpen met het klokken en bijhouden van de scores. Voor de volgende ronde van 21 maart, wordt weer een korte instructie gegeven voor de verschillende taken. In het clubgebouw zal hiervoor een intekenlijst klaarliggen.
De judoka’s die een clubvaantje behaalden zijn: Hugo Bennink, Jort Wieberdink (100 pnt, wit vaantje) Zachary Jelinic, Boris Idink, Sven Theissen, Jesse Wieberdink, Iris Hulshof, Sophie Teekman (200 pnt, geel vaantje) Mick Veenhuis (300 pnt, oranje vaantje) Collin Koopman, Quint Koopman, Sasha Kleinmeulman, Evalijn te Winkel (400 pnt, groen vaantje) Willem Huiskamp, Senn Vergeer (500 pnt, blauw vaantje) Ivan te Bokkel (600 pnt, bruin vaantje) en Liam Schröder (700 pnt, zwart vaantje)
In de seizoensranglijst staat Victor Beernink nu met 150 punten bovenaan. Liam schroder volgt met 138 punten op de tweede plaats en Tygo Veenhuis sluit de top drie af met 137 punten. Met nog drie rondes te gaan is de strijd nog niet gestreden.