Kort

Uitslag kaarten COM

MISTE - De uitslag van de kaartavond van COM van 31 januari bij Den Tappen in Miste was als volgt: 1e: H. Wikkerink en G. Groters 1123 punten, 2e: H. Freriks en B. van Eerden 1103, 3e: W. Rikkers en H. te Selle 1057 De poedelprijs is gewonnen door D. Stemerdink en J. Rikkers met 883 punten. Op 14 februari is de volgende kaartavond voor paren bij Den Tappen.


Iberische zang in een nieuw jasje

WINTERSWIJK - Zondagmiddag 15 maart verzorgt Schola Cantorum Bristol een concert in de Jacobskerk in Winterswijk. In dit concert komen oude én nieuwe muziek samen. Muziek ter ere van St. Brigit of Kildare, een van de belangrijkste Ierse heiligen, en Iberische zang uit de 10e eeuw in een nieuw jasje worden ten gehore gebracht door 20 studentes van de muziekfaculteit van de universiteit van Bristol. Hun concerten zijn bekend om hun hoogstaande kwaliteit. Kaarten zijn verkrijgbaar bij theater de Storm voor 17,50 euro. CJP-houders betalen 10 euro. Aan de deuren kosten de kaarten respectievelijk 20 euro / 12 euro. Bij dit concert worden workshops georganiseerd. Voor meer informatie hierover kan men een mail sturen naar voxinterna.oost@gmail.com. Op zaterdag 14 maart is het concert te beluisteren in Rotterdam.


Meet Up over Jong Achterhoek

BREDEVOORT - Tijdens de Tegenlicht Meet Up staan vragen centraal omtrent leeftijden. De Achterhoek mist mensen uit de leeftijdscategorie 25- tot 40 jarigen. Tijdens de Meet Up worden vragen beantwoord of die leeftijdsgroep nodig is, hoe er kan worden gezorgd voor een betere leeftijdsopbouw, waar kracht ligt en hoe ze het plan gaan vormgeven. Fragmenten van de Tegenlicht-documentaire 'Mijn stad is mijn hart' vormen de leidraad voor deze discussie. Jeroen Scheurs, die de missie heeft om de Achterhoek interessant te houden, woont het gesprek bij. Tegenlicht Meet Up is vrijdagavond 14 februari in de Bredevoortse Koppelkerk. Aanvang is 20.00 uur (zaal is open vanaf 19.30 uur). De entree is een vrije gift. Reserveren kan via www.koppelkerk.nl.