Toneelgroep Komrij College speelt 'Je krijgt wat je verdient'

Toneelgroep Komrij College speelt 'Je krijgt wat je verdient'

WINTERSWIJK - De toneelgroep van het Gerrit Komrij College staat op vrijdag 17 april voor het eerst op de planken met een uitvoering van het komische toneelstuk 'Je krijgt wat je verdient'. Er doen 25 leerlingen mee. De voorstelling begint om 19.30 uur en is in de theaterzaal van de school.

Het stuk gaat over zakenman René die een afspraak met zijn steenrijke tante heeft in een hotel. Tante Corrie heeft namelijk geld toegezegd voor zijn dochters om te kunnen studeren. Maar de zakenman heeft in het contact met die tante (toen zij nog in het buitenland verbleef) die dochters verzonnen; hij heeft helemaal geen dochters. Nu wil het geval dat in dat hotel een dameshockeyteam logeert met een ietwat bezorgde hockeycoach. Hij constateert een vormcrisis in zijn team en is bang dat de ultrabelangrijke wedstrijd verloren zal gaan. De zakenman weet daar wel een oplossing voor. Uiteraard wil hij als tegenprestatie twee dames van het hockeyteam 'lenen' om zijn dochter te spelen tijdens het gesprek met de tante. Hoe loopt dit af? En dan is er nog Ingrid, de secretaresse van de zakenman. Zij heeft een dubbele agenda en is voor een hele andere reden naar het hotel gekomen dan je zou denken....

Mark Langewouters heeft het script geschreven en neemt de regie voor zijn rekening. Kaarten zijn te verkrijgen via M.Langewouters@gerritkomrijcollege.nl.