Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

WINTERSWIJK - Ook in het nieuwe jaar zijn er weer vrijwilligers nodig. Er is dan ook weer een divers aanbod. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Vrijwilligers zorgcentra
Bij de zorgcentra in Winterswijk zijn altijd vrijwilligers welkom. Bijvoorbeeld voor het begeleiden van bewoners naar de eetzaal, het maken van een ommetje met bewoners of door een spelletje te spelen en een praatje te maken. Maar op dit moment zijn er ook een paar specifieke vacatures.

Dagopvang Vredense Hof
In de gezellige huiskamer van de dagopvang in de Vredense Hof komen ouderen met een psychiatrische zorgvraag bij elkaar voor dagbesteding. Houd je van een praatje maken, ben je gastvrij en heb je affiniteit met de doelgroep? Dan ben je van harte welkom om op dinsdagmiddag te komen helpen.

Vrijwilliger Grand Café De Pelkwijk
In zorgcentrum De Pelkwijk zit het gezellige Grand Café. De bewoners eten hier ook hun middagmaaltijd. Ben je fysiek in goede conditie, gastvrij en behulpzaam, dan ben je welkom om te komen helpen. Als vrijwilliger breng je de bewoners voor de maaltijd naar het Grand Café en na de maaltijd breng je hen weer terug naar hun woning. Eventueel help je ook met het serveren van de maaltijden. De werktijden zijn van ongeveer 11.30 tot 13.30 uur.

Buddy voor nieuwkomers
Het project Goede Buur richt zich vooral op nieuwkomers. Lijkt het jou leuk om een nieuwkomer wegwijs te maken in Winterswijk? En om samen leuke dingen te ondernemen waardoor de nieuwkomer niet alleen Winterswijk, maar ook Nederland en de Nederlandse taal beter leert kennen? Wordt dan buddy van een nieuwkomer.

Vrijwilligers Zonnebloem
Ben je creatief, houd je van koken, vind je het mooi om met hout te werken of ben je graag buiten actief bezig ? En heb je affiniteit met mensen met een psychiatrische gevoeligheid? Dan zijn er bij Zorgboerderij De Zonnebloem volop mogelijkheden. Bijvoorbeeld als chauffeur, kok of ondersteuner dagbesteding. Maar ook andere talenten zijn meer dan welkom.