De cheques werden overhandigd. Hans van der Boor Bestuurslid P&R Voedselbank oost-Achterhoek. Foto: Sanne Steenbreker
De cheques werden overhandigd. Hans van der Boor Bestuurslid P&R Voedselbank oost-Achterhoek. Foto: Sanne Steenbreker Foto:

Donaties voor Voedselbank

Cheque wordt gebruikt voor aanschaf koelwagen

WINTERSWIJK - De secretaris van de voedselbank Oost Achterhoek heeft onlangs een cheque in ontvangst mogen nemen ter waarde van 1.000 euro van De Keerkring, een winkel in gebruikte spullen in Varsseveld.

Ook Hypotheek Advies Centrum in Winterswijk gaf, in samenwerking met Nh 1816 verzekeringen, een cheque ter waarde van 600 euro. De klanten van het Hypotheek Advies Centrum mochten op een aantal goede doelen stemmen. De Voedselbank Oost Achterhoek kwam als tweede uit de bus.

Verder was een bijdrage voor de Voedselbank van het Univé Oost Fonds. Dit fonds ondersteunt sinds 2011 projecten en goede doelen met een maatschappelijke uitstraling. De Voedselbank Oost-Achterhoek heeft het mooie bedrag van 9907 euro mogen ontvangen uit de handen van Harry Spekschoor, een van de leden van de ledenraad.

Dit bedrag zal worden aangewend om een koelaanhanger aan te schaffen om de producten zo koel mogelijk bij de cliënten te krijgen. Voorzitter Chris Blaauboer van de Voedselbank was dankbaar namens de cliënten.