Muziek verbroedert: zangeres/pianiste zoekt musici

WINTERSWIJK - Muziek verbroedert. Daarom is Karin van Sprang-Parker op zoek naar muzikanten om samen te spelen.

"Er wel behoefte is aan muzikale uitwisseling, inspiratie en mogelijke samenwerking in samenspel", stelt Karin. De Winterswijkse is professioneel geschoold als pianiste en zangeres op het conservatorium.
Graag zou zij samenwerken met een pianist(e) voor 4-mains en spel op twee instrumenten, voor divers klassiek repertoire en voor begeleiding van haar klassieke zangrepertoire. "Verder zou samenwerking mogelijk kunnen zijn met musici op diverse andere instrumenten", aldus Karin. "Maar", zo laat ze weten, "bij voorkeur met strijkers, of ander snaarinstrumenten, maar ook een samenwerking met een klassiek geschoolde zangeres biedt veel mogelijkheden. "

Karin is zelf (mezzo)sopraan."Dus samenwerking met andere stemsoort als alt of hoge sopraan zou voorlopig de meeste mogelijkheden tot samenzang kunnen bieden." Repertoire wordt uiteraard gezamenlijk uitgezocht.

Karin treedt samen met haar man Teus op tijdens de Lentemarkt op 21 maart bij Aktief, Handelscentrum. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur wordt er gespeeld. Zij brengen een uitgebreid en gevarieerd programma in Nederlands, Duits, Engels en Frans met populair klassieke muziek, volksmuziek en evergreens als Ach Margrietje, Whispering Hope, Schön ist die Jugend, Edelweiss, die Lorelei, oh Danny Boy, All kinds of everything (Songfestival zangeres Dana), Macedonsko.

Wie meer wil weten of graag samen muziek wil maken kan contact opnemen met Karin, via mail: karinmuziek.kp@gmail.com.