Onderlinge Oudejaarsindoor
Onderlinge Oudejaarsindoor Eigen

Jaarafsluiting met Onderlinge Oudejaarsindoor

WINTERSWIJK - Ter afsluiting van een geslaagd en historisch verenigingsjaar organiseert de Hippische Vereniging Winterswijk een Onderlinge Oudejaarsindoor met oudejaarsborrel. Bovendien kan iedereen die dat wil mennen met de daarvoor aanwezige spannen. Dit evenement op zaterdag 28 december wordt gehouden in de accommodatie van HVW aan de Steengroeveweg in Winterswijk.

De indoormarathon is een vaardigheidsparcours gecombineerd met één of twee marathonhindernissen. Niet alleen de HVW-leden, maar zeker ook leden van de buurtverenigingen mogen zich hiervoor inschrijven. Als parcoursbouwers treden Theo en zijn dochter Renate Höfkes op. Het inschrijfgeld is 10 euro.
Op 28 december stellen enkele leden van Hippische Vereniging Winterswijk hun aanspanning ter beschikking voor deze gelegenheid. Het mennen met een kant-en-klaar span is kosteloos en voor iedereen. Dus ben je ruiter, amazone, ouder van een ruiter /amazone, buurtbewoner, …: kom naar de Steengroeveweg en neem plaats op de bok.
Het Grand Café van de HVW-accommodatie is tijdens de Onderlinge Oudejaarsindoor, het mennen en nadien geopend voor iedereen. Onder het genot van een drankje en bij het thema Oud & Nieuw passende hapjes kan men het menspektakel aanschouwen en gezellig napraten.
Inschrijven kan door een email met persoonsgegevens te sturen naar hvw-mennen@outlook.com. Hou ondertussen de website (hvwinterswijk.nl) en de sociale media van Hippische vereniging Winterswijk in de gaten.