Links voorzitter Tom Meeusen, midden Bjorn Zweerink, rechts Voorzitter TC Roy Koldeweij. Foto: PR Meddo
Links voorzitter Tom Meeusen, midden Bjorn Zweerink, rechts Voorzitter TC Roy Koldeweij. Foto: PR Meddo Foto:

Bjorn Zweerink nieuwe
hoofdtrainer Sc Meddo

MEDDO - Bjorn Zweerink is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij SC Meddo 1. Dennis Teunissen heeft te kennen gegeven zijn aflopende contract niet te verlengen. Hij gaat na drie seizoenen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het hoogtepunt van zijn dienstverband bij Meddo is tot nu toe de promotie naar de vierde klasse.

Op dit moment doet het eerste elftal van Sc Meddo het naar behoren als debutant in de competitie. Dit seizoen is, mede op verzoek van de selectie, een assistent-coach aan de staf toegevoegd. Bjorn Zweerink vervult deze rol dit seizoen. Volgend jaar schuift hij naar voren als hoofdtrainer bij het eerste elftal.

Zweerink is geen onbekende voor Meddo. Een aantal jaar geleden was hij al actief als hoofdtrainer van VV Vosseveld, die meermaals derby's uitvocht met Meddo in de vijfde klasse.
Hierna stapte hij over naar Meddo om trainer te worden bij het JO-19 elftal. Dit bleek een goede match met een kampioenschap tot gevolg. In 2016 werd hij hoofdtrainer bij Erix in Lievelde.

Meddo is uiterst content dat de de vacature van hoofdtrainer zo snel ingevuld is. Met deze interne oplossing kan op dezelfde voet verder worden gegaan. Ook de spelersgroep kan met deze aanstelling werken aan handhaving of misschien wel meer in de vierde klasse volgend jaar.