De jubilarissen werden in het zonnetje gezet (vlnr): F. Wormskamp, W. Wormskamp, J. Korthout en voorzitter T. Idink. Foto: F.B.P. Capis
De jubilarissen werden in het zonnetje gezet (vlnr): F. Wormskamp, W. Wormskamp, J. Korthout en voorzitter T. Idink. Foto: F.B.P. Capis Foto:

RK Herenkoor huldigt jubilarissen

WINTERSWIJK - Tijdens het Sint Ceciliafeest, op zondagmiddag 24 november, werden twee zangers van het RK Herenkoor gehuldigd. Sint Cecilia is de patrones van de zangers.

De voorzitter van het herenkoor Theo Idink las de onderscheidingsbrief van de Sint Gregoriusvereniging voor en overhandigde de jubilarissen een oorkonde. Jan Korthout is veertig jaar lid en ontving het eretekenen in goud. Frans Wormskamp is 25 jaar lid en kreeg het eretekenen in zilver. Zij kregen een draagspeld en een eremedaille. De versierselen werden opgespeld in het bijzijn van hun familieleden. Mevrouw Idink overhandigde de bloemen.

De heren werden van harte bedankt voor hun inzet voor het koor en de liturgie in Parochie Sint Jacobus in Winterswijk. Daarna was er voor alle koorleden een feestelijke bijeenkomst met echtgenoten en genodigden in het parochiecentrum.