Activiteiten in Doopsgezind kerkje

Activiteiten in Doopsgezind kerkje

WINTERSWIJK - In de maand december staan er diverse activiteiten op het programma in het Doopgezinde kerkje.

Op 14 december vanaf 16.00 uur zijn er Christmas Carols te horen en aansluitend is er een high tea. Een gezellige middag met kerstmuziek en traditionele Christmas carols. Er wordt gezongen door een dubbelkwartet, er is samenzang, muziek en er wordt een prachtig kerstverhaal vertelt. Verder is er gelegenheid om te genieten van een feestelijke High Tea en een glaasje glühwein. Vrije gift.

Op 15 december vanaf 16.30 uur: Concert en een sprookje van de 20ste eeuw, geschreven door Toon Tellegen. Floor Wittink en Merel Naomi spelen op harp en saxofoon. Kaarten verkrijgbaar via theater De Storm.

Dromen is een tentoonstelling en optreden door de leerlingen van de ISK onder leiding van drie Artez studentes. De voorstelling is op 16 december van 16.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom. Vrije gift is welkom.

Op 22 december vanaf 15.30 uur is er een kerstconcert door Arabesk. Het is een feestelijk concert met blokfluitmuziek van onder andere Bach en Monteverdi. Kerstverhaal in het Achterhoeks. Reserveren: www.ensemblearabesk.nl. Entree 12,50 euro inclusief drankje.

Het ezeltje is een kerstspel en wordt op 24 december gespeeld door 12 kinderen. Bij dit gezellige familie kerstfeest is iedereen van harte welkom. Vrije gift na afloop.