Vrouwenkoor Zang en Vriendschap. Foto: Theo Hulshof
Vrouwenkoor Zang en Vriendschap. Foto: Theo Hulshof Foto:

Concert vrouwenkoor 'Zang en Vriendschap' met Jazzewind

WOOLD - Het Woolds Vrouwenkoor Zang en Vriendschap geeft op zondag 8 december, vanaf 14.30 uur een hartverwarmend Winterconcert met als titel 'Winteren in het Woold'. Vanaf 14.00 uur zijn belangstellenden welkom in het Verenigingsgebouw Juliana aan de Gosselinkweg 14 in Winterswijk-Woold. Medewerking wordt op deze middag verleend door het combo Jazzewind.

Onder de bezielende leiding van Annemarie Hilferink, zingt het Wooldse koor, bestaande uit 32 vrouwen,vol enthousiasme drie- tot vierstemmige meertalige liederen variƫrend van klassiek tot modern. Het repertoire bestaat uit popnummers, musical- en filmliedjes, licht klassieke nummers, gospels en hedendaagse liedjes. Voorzitter Agnes Hulshof : "Zingen in een koor is ontzettend leuk! Het is gezond, zorgt voor ontspanning en minder stress. Samen zingen verbroedert en is goed voor je humeur".

Wie graag met het vrouwenkoor mee wil zingen en ook de passie voor zingen en gezelligheid deelt, is welkom om in de praktijk te komen ervaren hoe het is om mee te zingen.
De repetities vinden elke woensdagavond plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur in het verenigingsgebouw Juliana. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Tineke Buunk op 0543-564229.
Jazzewind is een vereniging voor amateur jazzbeoefening en is opgericht in 1980. De vereniging bestaat uit diverse orkesten, combo's en solisten.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van de beoefening van de jazz-muziek in de ruimste zin van het woord.
Iedereen die actief binnen de vereniging wil musiceren kan lid worden. Zowel professionele als beginnende (jazz) musici hebben binnen Jazzewind de amateurstatus.
Jazzewind biedt, voor zover mogelijk, de gelegenheid jazz in al haar facetten te beoefenen. Welke stijlen er wanneer beoefend worden is afhankelijk van het aanbod van musici op dat moment.

De toegangsprijs van het Winterconcert bedraagt 5 euro, inclusief 1 kopje koffie of thee.


0543-564229