De dames zijn blij met de overwinning. Foto: PR
De dames zijn blij met de overwinning. Foto: PR Foto:

HCW Dames 1 wint wedstrijd tegen Cabezota in eigen huis

WINTERSWIJK - Afgelopen zondag speelde HCW dames 1 een handbalwedstrijd tegen Cabezota. De dames werden gesteund door drie toppers uit de jeugd en door de nieuwe ster, keepster Kelly.

In de verdediging was het voor de HCW dames even opstarten, hier maakte Cabezota gebruik van en zij scoorden. De dames van de HCW lieten zich niet kisten en kwamen al snel met een tegendoelpunt. HCW zette mooie aanvallen op met verschillende wissels. Hierdoor bouwden de Winterswijkse dames de voorsprong uit en gingen zij met 13-8 de rust in.
In de tweede helft van de wedstrijd probeerde Cabezota terug te komen maar HCW bleef sterk en gaf deze voorsprong niet meer uit handen. Door middel van snelle omschakelingen en goede loopacties van de dames, breidden de dames de voorsprong steeds verder uit. Dit resulteerde in een mooie winst voor HCW. Na het eindsignaal stond de eindstand 29-19 op het scorebord.
Overige wedstrijdverslagen staan op de website.