Holland op zijn breedst ontvangt 250ste gast

WINTERSWIJK - Velen gingen hen al voor en maakten samen met Wim Kuut, de presentator van het programma Holland op zijn breedst bij RTV Slingeland, een uurtje radio. De gasten van Kuut hoeven slechts na te denken over hun top-5 van Nederlandse bodem en de openingsvraag: 'Wat betekent muziek voor u/jou?'

Er kwam de afgelopen jaren een breed scala aan gasten, van burgemeester tot verkoopster en van stratenreiniger tot café-uitbater en bijvoorbeeld ook willekeurige passanten in een winkel. Iedereen was welkom de afgelopen acht jaar in de studio aan de Misterweg 9.

30 november tussen 16.00 en 18.00 uur wordt het een speciale interregionale grensoverschrijdende uitzending met niet één, maar drie gasten die ook nog eens samen muziekmaken. Ze komen uit Stadtlohn en noemen zich 'Bullte aus Bo'. De voertaal zal een mengelmoesje van Nederlands-Duits zijn, waarbij Rudi Carell zijn vingers zou aflikken.

In 2020 gaat dit programma gewoon verder. Mail: wimkuut@rtvslingeland.nl of loop gewoon eens binnen op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur.