DE-punten voor Voedselbank Oost-Achterhoek

DE-koffiepunten voor Voedselbank

OOST-ACHTERHOEK - Het zijn bijna weer de donkere dagen voor Kerstmis en Oud & Nieuw. Dan houdt de Lions Achterhoek Oost weer - bijna standaard - de inzamelingsactie van DE-punten, van de Douwe Egberts-koffie. In Groenlo. Lichtenvoorde, Aalten en Winterswijk worden in de AH-winkels dozen neer gezet waarin de DE-punten kunnen worden gedeponeerd. Afgeven / opsturen naar de Voedselbank mag ook. DE geeft in ruil voor deze punten koffie. De actie loopt van 9 december tot 3 januari.

De Lions en de Voedselbank hopen op ieders steun. Wie de Voedselbank op een andere manier wil steunen, kan op de website voedselbankachterhoek.nl de gegevens vinden voor het afgeven van - bij voorkeur houdbare - producten of voor het doen van een financiƫle bijdrage .
De Voedselbank geeft het gratis verkregen voedsel door aan de cliƫnten; dat is een aanvullend pakket dat de Voedselbank - afhankelijk van wat zij krijgt - zo mooi mogelijk samenstelt. Elke vrijdag weer opnieuw spannen de vrijwilligers zich hiervoor in. Wie graag wil weten hoe dat allemaal werkt, is welkom voor een rondleiding bij de Voedselbank. Een afspraak daarvoor maken kan via Hans van der Boor van de Voedselbank, via info@voedselbankachterhoek.nl.