Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwiliigers

Ook deze week is er weer een divers aanbod van vrijwilligerswerk. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Of kom langs maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Verkeersregelaars Cirque du Penta
Weet jij in hectische situaties het overzicht te bewaren? Ben je sociaal? En heb je op zaterdag 9 november nog een uurtje over? Misschien kun je dan als verkeersregelaar komen helpen bij Cirque du Penta. Op deze dag wordt de sporthal bij de Spoorzone omgetoverd tot een ware circuspiste en geven de sporters de gehele dag drie maal een gym- en turnshow. Er worden veel bezoekers verwacht, waarvan een groot deel met de auto zal komen. Om dit verkeer in goede banen te leiden, kan de vereniging hulp van een aantal verkeersregelaars gebruiken. Je hoeft niet de hele dag te helpen, maar alleen op bepaalde tijdstippen.

Gastheer/gastvrouw musea
Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen bij museum Villa Mondriaan aan toe gaat? En zou je er ook wel voor willen zorgen dat bezoekers met plezier terugdenken aan hun bezoek aan het museum? Wie weet is het dan iets voor jou om gastheer of –vrouw te worden bij Villa Mondriaan. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bedienen van de kassa, uitleg geven aan bezoekers en surveilleren in de tentoonstellingszalen.

Muziekvrijwilliger
Ben je muzikaal en vind je het leuk om je muzikale talent te gebruiken om mensen mee te laten genieten van muziek? Dan ben je als muziekvrijwilliger van harte welkom op woon-zorglocatie Boeijink. Samen met de bewoners ga je tijdens een muzikale middag liedjes zingen of luisterliedjes voor ze spelen. Of je leert de bewoners nieuwe liedjes. Hoe de middag er precies uit ziet, mag je zelf bepalen, je hebt zelf vast wel creatieve ideeën. De bewoners van de zorglocatie hebben een verstandelijke beperking en zijn in de leeftijd van 30 tot 70 jaar.

Begeleider wandelgroep
Ben je graag in de natuur? Houd je van wandelen? Bedenk je graag mooie wandelroutes? En ben je sociaal? Misschien is het dan iets voor jou om de wandelgroep van het Sociaal Team te begeleiden. Elke maandagmiddag wandelt een groep mensen met elkaar om even de zinnen te verzetten en met elkaar in beweging te zijn. De groep wandelaars is zeer divers en heeft veel steun aan elkaar. Na het wandelen wordt er vaak nog nagepraat met koffie.