Foto: Hans Hendriks Fotografie
Foto: Hans Hendriks Fotografie Foto: HENDRIKS FOTOGRAFIE NE6H

Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

WINTERSWIJK - Ook deze week een selectie van ons diverse aanbod aan vacatures. Heb je interesse in één van deze functies of ben je benieuwd naar andere vacatures van het Vrijwilligerspunt? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543-200026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook langs komen tijdens het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Chauffeur Dierenambulance
Stichting Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk is op zoek naar chauffeurs die zich minimaal een dag(deel) per week willen inzetten voor dieren in nood. De werkzaamheden zijn onder meer het vervoeren en verzorgen van gevonden dieren en deze naar de opvang of dierenarts brengen, gevonden zwerfdieren herenigen met hun eigenaar, het ophalen van overleden dieren (langs de weg of bij eigenaren thuis). Als vrijwilliger ben je minimaal 20 jaar en heb je een geldig rijbewijs. Je bent nuchter, stressbestendig en een teamplayer. Uiteraard heb je affiniteit met dieren, maar je hebt ook oog voor de baasjes van de dieren.

Vrijwilliger die mevrouw naar dagopvang brengt
Voor een mevrouw wordt een vrijwilliger gezocht die haar op vrijdag naar de dagopvang wil brengen en haar aan het einde van de dag weer naar huis wil brengen. De dagopvang is aan de overkant van haar woning, maar omdat mevrouw in een rolstoel zit kan zij hier niet zelfstandig komen.

Vrijwilliger politiebureau
De Politie Winterswijk is op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilliger ontvangt burgers gastvrij op het politiebureau. Daarnaast ondersteun je het team met onder meer kopieerwerkzaamheden, het onderhouden en vullen van folder- en preventiemateriaal en ondersteun je het team logistiek tijdens acties/controles. Het gaat om een functie van 4 tot 8 uur per week. De werkzaamheden worden in uniform uitgevoerd, je wordt dan ook officieel aangesteld als (vrijwillig) ambtenaar. Een screening hoort daarbij. Ben je creatief, gastvrij, flexibel en een teamplayer, dan verwelkomt de Politie Winterswijk je graag.

Weekendmaatje
Voor een vrouw van middelbare leeftijd wordt een maatje gezocht die met haar in het weekend leuke dingen wil doen. Bijvoorbeeld ergens koffie gaan drinken of een uitstapje ergens naartoe. Vooral in het weekend voelt de vrouw zich alleen en ze zou dan graag samen met iemand iets leuks willen doen, zodat ze zich minder eenzaam voelt.

Parkeerwacht SKB
Het SKB zoekt nog vrijwilligers die actief zijn op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Deze vrijwilligers helpen indien gewenst patiënten met het in- of uitstappen in de auto en begeleiden hen naar binnen. Daarnaast wijzen de vrijwilligers parkeerplekken aan en ondersteunen mensen indien nodig bij het gebruik van de parkeerautomaat.

Afbeelding