Interesse voor bouw De Rikker 5 is groot

WINTERSWIJK - Onlangs is in Theater De Storm een informatie- en inventarisatie avond geweest over bouwplannen in het nieuwbouwgebied De Rikker 5. De bijeenkomst werd erg goed bezocht. Er waren ruim 200 belangstellenden, waarmee duidelijk is dat er zeker interesse is voor deze nieuwbouw.

Initiatiefnemers Van Omme & De Groot en de Jansen Groep hadden aan SAB gevraagd een presentatie te verzorgen over de plannen die in samenwerking met de gemeente Winterswijk, en rekening houdend met de eerdere randvoorwaarden, zijn uitgewerkt.
De initiatiefnemers zullen nu een principe-verzoek tot medewerking aan het bestemmingsplan en de toekomstige bouw indienen zodat er dan op niet al te lange termijn door Houvast Makelaars gestart kan worden met de verkoop van deze nieuwbouw woningen en bouwkavels.
Aanmelden is mogelijk via Houvast Makelaars of de site www.derikker.nl.
Op basis van de ingevulde enquĂȘte-formulieren kan met de gemeente worden bezien aan welk deel van het plan, met welk type woningen, als eerste gewerkt moet worden. Mede door de wijziging van inzichten bij de gemeente en het vervallen van de contingentenregeling (woning-aantallen) per gemeente is het nu nog beter mogelijk in te spelen op de plaatselijke woonbehoefte.
Voor vragen of een toelichting kan men contact op nemen met Jelle Hegeman van de WBC Tel 06-28405884.