Paddenstoelenexcursie KNNV en determinatie avond paddenstoelen

WINTERSWIJK - De KNNV Oost-Achterhoek, vereniging voor veldbiologie, houdt voor leden en andere geïnteresseerden op zaterdag 28 september een paddenstoelenexcursie.

Deelnemers gaan daarvoor naar het Wooldse veen. Gidsen hopen op wat meer paddenstoelen dan het vorige jaar. Doordat er de laatste tijd toch meer regen is gevallen, hebben zij goede hoop. Wie dat wil kan een loep, spiegeltje en paddenstoelengids meenemen.
Het vertrek is om 14.00 uur vanaf theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk. Rond 17.00 uur zijn de deellnemers weer terug. De leiding is in handen van Ed Grotenhuis. Informatie via tel. 0543-520714.

Op dinsdag 1 oktober volgt een determinatieavond paddenstoelen. Die vindt plaats in de werkstee aan de Bocholtsestraat 49 in Winterswijk. Tijd: 20.00 tot 22.00 uur. Ook hier heeft Ed Grotenhuis de leiding. Meenemen: zelf verzamelde onbekende paddenstoelen en determineerwerken en eventueel een laptop.
Het is uiteraard niet verplicht beide data aanwezig te zijn. Een van de activiteiten uitkiezen kan ook. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om mee te doen, te ontdekken en te bewonderen.


www.knnv.nl/oost-achterhoek