Budocentrum Winterswijk op pad voor Grote Club Actie

Leden Budocentrum op pad voor Grote Club Actie


WINTERSWIJK - Leden van het Budocentrum Winterswijk komen vanaf zaterdag 14 september langs de deur om loten van de Grote Club Actie te verkopen.

Afgelopen jaar heeft de vereniging de opbrengst gebruikt voor onder andere nieuwe tenten voor het jaarlijkse zomerkamp en veilige zachte zitbanken langs de rand van de mat.
Om te voorkomen dat de jeugdleden twee keer langs de deuren moeten met veel geld of loten op zak, verkopen we de loten alleen via automatische incasso.
De loten kosten 3 euro per stuk, hiervan gaat maar liefst 80% (€ 2,40) naar de club. De lotnummers komen bij de afschrijving op uw rekening afschrift te staan.
Op 11 december is de trekking van de loterij met als hoofdprijs 100.000 euro. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl en worden de winnende lotnummers in de huis aan huis bladen bekend gemaakt.
Mocht men niet thuis zijn, dan krijgt men een ‘niet thuis’ kaartje in de bus. Scan de QR code op dit kaartje en bestel de loten eenvoudig online en kies het Budocentrum Winterswijk als gesteunde club.