Lotenverkoop voor mobiel clinic-veld Avanti

WINTERSWIJK - Avanti gaat loten verkopen voor het realiseren van een 'mobiel' clinic-veldje. Op zaterdag 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiƫle stimulans te geven. De leden van Avanti zetten zich dit jaar in voor een 'mobiel' clinicveldje.

De sponsorcommissie van Avanti: "Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor een 'mobiel' clinicveldje. Hierdoor kunnen wij als vereniging als het ware op locatie clinics gaan geven bij bijvoorbeeld scholen, om zo kinderen enthousiast te maken voor de hockeysport. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!" Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Winterswijk dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro.

80% van de opbrengst voor de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo'n 9 miljoen euro opgehaald. De loten worden verkocht voor 3 euro per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (2,40 euro) direct naar de clubkas. Avanti is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.
De leden van Avanti doen ieder jaar actief mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er ruim 2000 euro opgehaald. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.