Clinic vijvervisserij bij de Puls aan de Badweg

WINTERSWIJK - Op zondag 8 september vindt er een demonstratie plaats die volledig in het teken van het vissen op karpers. De bekende Sensas UK commercial visser, Stu Redman uit Engelenand, komt naar Winterswijk. Hier zal hij samen met Ricardo Schippers een demonstratie verzorgen. Deze dag is georganiseerd door W.H.V. De Karper. De demonstratie zal plaatsvinden aan visvijver de Puls, Badweg te Winterswijk. Aansluitend zal er een clinic plaatsvinden.

De demonstratie duurt van 10.00 tot 13.00 uur, waarbij alle bijzonderheden met betrekking tot de vijvervisserij aan bod komen. Opgave voor de demonstratie is niet nodig. Het is een praktische ochtend, het zelf voelen en beleven centraal staat. Er staat een complete visuitrusting klaar en alles wordt in de praktijk getest.

Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen er maximaal twintig deelnemers met hun eigen materiaal vissen. Stu Redman zal als coach langs de waterkant lopen en tips en trucs geven. Voor het middagdeel is opgave wel noodzakelijk.

Men kan zich opgeven door een appje te sturen naar: 06-15048585. Als men wordt toegevoegd aan de groepsapp clinic De Puls, kan men deelnemen aan de clinic. Deelname aan de clinic is geheel gratis. Voor een (klein) hapje en een drankje wordt gezorgd.


www.whvdekarper.nl.