Indy Hoftijzer met Pandour. Foto: eigen foto
Indy Hoftijzer met Pandour. Foto: eigen foto

Goede prestaties voor leden WR&PC

WINTERSWIJK - Liselotte Rootveld reed met Gentle-wish in Ruurlo en won in de klasse ZZ-licht de eerste prijs met 227,5 en de derde prijs met 226 punten.

Egbert Wiechers won met Endrik op 7 juli in Neerijnen de derde prijs met 63,92% in de klasse ZZ-zwaar.
Maud Pasman sprong met haar C pony Sulaatik's Sing A Song op 13 juli in Haaksbergen een mooi rondje in het M springen en nam de derde prijs mee naar huis.
Carmen Vervelde kwam met haar E pony Emilon aan start in de klasse B op 14 juli in Ruurlo. Zij wonnen de vierde prijs met 194 punten.
Indy Hoftijzer won met haar E pony Pandour op 14 juli in Ruurlo in de klasse B de eerste prijs met 203,5 en de tweede prijs met 201,5 punten.
Anouk Kempers was met haar pony Hoppenhof’s Mambo op 14 juli in Markelo te vinden. Zij wonnen in de klasse B de vierde prijs met 198,5 punten en werden in het B springen derde met een foutloos parcours en 75,5 punten voor stijl.
Tessa Delger kwam met haar D pony Big Star op 13 juli aan start in Haaksbergen. Ze reden in de klasse Z2 (in handicap met de Z1) naar twee maal de eerste prijs met 62,7% en 69,3%. Een dag later reed zij met Golden Elvis in Haaksbergen ook twee maal naar de eerste prijs met 236,5 en 234 punten.

Carmen Vervelde met Emilion. Foto: eigen foto
Maud Pasman met Sulatik's Sing a Song
Liselotte Rootveld met Gentle Wish