De schildersgroep. Foto: PR WUh
De schildersgroep. Foto: PR WUh Foto:

Cursisten schildercursus WUh in zonnetje gezet

WINTERSWIJK - De afgelopen weken kwam er op vrijdagmiddag een groep creatievelingen bijeen bij de WUh om een schildercursus te volgen. Tijdens deze middagen maakten de 15 cursisten kennis met de hobby schilderen. De cursus werd gratis aangeboden. Docent Cees Jansen leerde de cursisten de basistechnieken van schilderen met acrylverf. De cursisten ontdekten dat schilderen enige oefening vraagt, maar ook voor veel ontspanning zorgt. Bovendien was het erg gezellig om met anderen creatief bezig te zijn.

De schildersspullen die de cursisten tijdens de gehele cursus gebruikten, werden geleverd door het Hobbyhuis. Tijdens de laatste middag kregen alle cursisten een pakketje met schildersspullen aangeboden door de sponsor. Zo kan men de opgedane kennis direct in de praktijk brengen en verder gaan met de nieuwe hobby.

Vanaf september wordt er een nieuwe cursus aangeboden. Er zijn geen kosten verbonden aan de schildercursus, er wordt alleen een kleine bijdrage van 2 euro voor koffie/thee gevraagd. Meere informatie opvragen of opgeven voor de cursus kan via info@vpwinterswijk.nl of tel. 0543 200 026.

Men kan ook langskomen elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.