Waar is Macky? Foto: Eigen foto
Waar is Macky? Foto: Eigen foto Foto:

Huisdieren vermist en gevonden

WINTERSWIJK - Op de Laan van Hilbelink is een zwart/witte kat gevonden. De kat heeft een wit befje, witte buik, linksvoor witte teentjes, linksachter wit pootje, rechtsachter wit voetje, is gechipt maar niet geregistreerd.

Kater Karel wordt vermist in de Iepenstraat. Hij is cypers/grijs gestreept met witte mondhoeken, een witte bef, buik, voor witte teentjes en achter witte voetjes. Karel is gechipt, gecastreerd en 2 jaar oud.
In Kotten is op camping 't Diekshoes een hond gevonden, het is een kruising Jack Russel, ongecastreerd, is kortharig, zwart met bruin, lichtere vlekje tussen de ogen en op de wangen, licht bij de bek en de pootjes, chip is niet geregistreerd.
Kater Macky wordt vermist op de Beukenhorsterweg. Hij is een zwart/witte kater van 16 jaar oud, heeft een witte neus, kin, borst, voor witte sokjes, achter witte voetjes, is gechipt, gecastreerd en waarschijnlijk dementerend.
Info Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.