Ladies Mix. Foto: Joost Berndes.
Ladies Mix. Foto: Joost Berndes.

Ladies Mix verzorgt verfrissend zomerconcert

RATUM - Het ensemble Ladies Mix geeft op zondag 14 juli een klein concert in het verenigingsgebouw Emma in Ratum. Jarenlang was deze locatie de uitvalsbasis van de dames. Het concert luidt een nieuwe periode in voor het 14-koppige gezelschap, want sinds januari dit jaar staat Ladies Mix onder de muzikale leiding van Claudette Doup en repeteren de dames elke donderdag-avond in Cultuurcentrum Boogie-Woogie.

Naast het dameskoor zullen er ook een aantal gastoptredens zijn van onder andere soliste Merel Wieggerinck. Merel is een 19-jarig muzikaal talent en winnares van de Kei van Komrij. Ze brengt covers van onder andere Trijntje Oosterhuis. Merel heeft zangles van Claudette Doup bij Boogie Woogie.

Van klassiek tot modern
Het repertoire van Ladies Mix bestaat uit uiteenlopende stukken van klassiek tot modern. Op deze zomerse middag zullen onder andere: You are so beautiful ( Billy Preston) And so it goes ( Billy Joel) en Sing-sing-sing (Louis Prima) ten gehore worden gebracht.

Info
Aanvang van het concert is die zondagmiddag om 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.