Op de pedalen voor goede doelen. Foto: PR
Op de pedalen voor goede doelen. Foto: PR

PeGeWe fietsvierdaagse fietst voor goede doelen

WINTERSWIJK - Van dinsdag 23 juli tot en met vrijdag 26 juli aanstaande wordt de PeGeWe fietsvierdaagse georganiseerd. De opbrengst van deze fietsvierdaagse is geheel bestemd voor drie regionale goede doelen: Kledingbank Winterswijk en omstreken, Hospicegroep de Lelie en zorgboerderij De Olden Gaorden.

Deelnemers kunnen dagelijks kiezen uit een route van 20, 35 of 50 kilometer. Elke dag is minstens een route geschikt voor scootmobielrijders. Daarnaast zijn er aangepaste routes voor rolstoel- en duofietsen verkrijgbaar, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.
Wie graag deel wil nemen, maar liever niet alleen fietst, kan aansluiten bij de groep deelnemers die met Petra Veerbeek op pad gaat.
Wie niet mee fietst maar de fietsvierdaagse wel wil steunen, is van harte welkom in Den Angang. Daar is het goed toeven; koffie en thee staan klaar en de verlotingstafel ligt vol verrassende geschenken en geschenkjes, afkomstig van zorgboerderijen en dagbestedingscentra. Ook lokale middenstanders hebben gul gegeven voor de verlotingstafel. De opbrengst van koffie, thee en lotenverkoop gaat geheel naar de goede doelen.
Alle deelnemers maken kans op een smakelijke dagprijs; wie vier dagen mee fietst en een volle stempelkaart inlevert kan een heerlijke hoofdprijs winnen.
Start- en eindpunt van deze fietsvierdaagse is Inloopcentrum Den Angang aan de Markt in Winterswijk. Vertrektijd dagelijks vanaf 9.00 uur, afmelden kan tot 17.00 uur. De controleposten zijn geopend van 10.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur.
Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met de organisatie via tel. 06-5706 2576 of een mail sturen naar pegewefietsvierdaagse@pgwinterswijjk.nl.