Zomervoetbal bij Trias. Foto: PR
Zomervoetbal bij Trias. Foto: PR

Zomervoetbal bij FC Trias

WINTERSWIJK - Na het succes van vorig jaar kan de Winterswijkse jeugd ook dit jaar in de zomervakantie voetballen bij FC Trias. Hoewel 't Huitinkveld in de periode van 1 juli tot en met 11 augustus gesloten is, heeft de club weer een aantal toezichthouders bereid gevonden om een oogje in het zeil te houden op de maandag- en woensdagavonden in deze periode. Op deze manier kan de Winterswijkse jeugd tijdens de zomerstop toch twee avonden per week een balletje trappen.

Er zijn wel enkele spelregels. Er mag alleen op de kunstgrasvelden gespeeld worden en de kunstgrasvelden mogen alleen op voetbalschoenen betreden worden. Het gebouw is gesloten dus drinken dient men zelf mee te nemen. Eten en drinken op de velden is niet toegestaan, daarbuiten wel. Roken en het gebruik van alcohol is niet toegestaan. Goals staan op het veld maar ballen moeten de kinderen zelf meenemen. Groot en klein moet tegelijkertijd kunnen voetballen op hetzelfde veld dus houd rekening met elkaar. Voordat het complex 's avonds weer afgesloten wordt, wordt het afval gezamenlijk opgeruimd. Ga respectvol met elkaar om maar ook met de accommodatie. Tijdens de openstelling is dus toezicht aanwezig maar het voetballen gebeurt op eigen risico.
Het complex is van 18.00 uur tot 21.30 uur geopend op de dagen 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24, 29 en 31 juli en op 5 en 7 augustus. Op andere dagen en tijden is het complex gesloten.