Violist. Foto: Hans Hendriks
Violist. Foto: Hans Hendriks

Creaties van Petra Polmann bij Ankomm'n

CORLE - Van zaterdag 6 juli tot en met donderdag 1 augustus exposeert Petra met tekeningen en schilderijen bij gastgalerij Ankomm’n.

Petra: "Toen ik in 2016 gevraagd werd om mijn eerste eigen expositie te hebben bij Ankomm’n, twijfelde ik. Na enig aandringen toch 'ja' gezegd en daar nooit spijt van gehad. Wat heb ik genoten en wat heb ik mensen laten genieten. Nu, 3 jaar later, mag ik weer exposeren met allemaal nieuw werk. In de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld. Naast het schilderen van veelal dieren heb ik ook het tekenpotlood weer ter hand genomen. Samen met andere 'vak-idioten' je verder ontwikkelen, elkaar helpen en leren van elkaar, heerlijk. Zo is een zeer gevarieerd aanbod van tekeningen en schilderijen ontstaan. Om gekozen onderwerpen te tekenen of te schilderen en goed op papier of doek te krijgen geeft me veel voldoening."

Gastgalerij Ankomm’n is de maanden juli en augustus dagelijks geopend, elke daag van 9.30 tot 17.00 uur. Het adres is Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle.

Pick up.Foto: Hans Hendriks
kinderportret. Foto: Hans Hendriks
Zwaan met jongen.Foto: Hans Hendriks