Dominique Tolsma met Dominent
Dominique Tolsma met Dominent eigen foto

Amazones WR&PC winnen in cross en springen

WINTERSWIJK - Hilde van Eerden was op 10 juni in Hulsberg te vinden met haar paard Gentle Touch. Samen reden zij een goede SGW in de klasse L en namen de vierde prijs mee naar huis.

Maud Pasman was met haar C pony Sulaatik's Sing A Song op 12 juni naar Exloo vertrokken voor een rondje in de klasse Z springen, zij wonnen de eerste prijs.
Dominique Tolsma sprong op 16 juni in Lievelde met haar paard Dominent in de klasse B naar de achtste prijs met 71 punten voor stijl.
Anouk Kempers was op 16 juni bij CSI Twente te vinden. Met haar D pony Hoppenhof's Mambo won zij in de klasse B met 77,5 stijlpunten de zesde prijs.
Marit Damkot was op 16 juni ook in Lievelde te vinden. Zij reed met haar paard Allette in de klasse B een foutloos basisparcours en barrage en won hiermee de vijfde prijs met 64 punten voor stijl.
Ook Chelsea Hogeslag was naar Lievelde gereden. Zij kwam met Presley E the King aan start in de klasse B paarden. Zij reden een foutloos basisparcours en lieten 3 balkjes vallen in de barrage. Hiermee wonnen zij de negende prijs met 71 stijlpunten.