Koel de zomer door met Obelink

Koel de zomer door met Obelink

WINTERSWIJK - We houden van warme zomerdagen maar soms is het net een beetje te veel en zoeken we verkoeling. In het zwembad, onder een parasol, met een heerlijk koud drankje uit de koelbox of met een ventilator in de tent. Allemaal bedoeld om koel en relaxed de zomer door te komen. En precies dat is het motto van zondag 23 juni bij Obelink: 'Lekker koel de zomer door'.

Bij Obelink is van alles te vinden om lekker af te koelen en heerlijk te kunnen genieten van de zomer. Bijvoorbeeld koelboxen. Niet alleen de eenvoudige zogenaamde passieve koelboxen waar je met koelelementen de inhoud koel houdt maar ook de populaire thermo-elektrische koelboxen die zowel op de auto-accu als ook op het gewone stroomnet zijn aan te sluiten, en die 20 graden onder de omgevingstemperatuur koelen. Dan zijn er nog de compressor-koelboxen, waar men volledig onafhankelijk is van de buitentemperatuur en ook bij dik boven de dertig graden ijsjes in de koelbox kan leggen. De specialisten van Obelink helpen graag met advies om de juiste keuze te maken. Ook op zondag 23 juni staan zij met een glimlach en goed advies klaar.
Voor verkoeling zorgen natuurlijk ook ventilatoren en airco's. Ook hier heeft Obelink een breed aanbod. Van de kleine USB-ventilator voor nog geen vijf euro tot de supersterke airco, die ruimtes tot maar liefst 60 kubieke meter kan koelen. Natuurlijk heeft Obelink ook speciale airco's voor in de caravan: een dak-airco of een inbouwairco. Wie benieuwd is welke airco het beste bij hem past, kan zich op 23 juni laten adviseren.
Als het schaduwplekje in de tuin niet meer is zoals die moet zijn door een oude of kapotte parasol of is de wens een keer een andere parasol of schaduwdoek? Ook daarvoor is Obelink het juiste adres. Hetzelfde geldt ook voor een zwembad voor in de tuin of op de camping en passende zwemkleding. De ultieme manier van afkoelen.
Wat zijn warme zomeravonden zonder barbecueën? Op de tuinmeubelafdeling wordt ook deze zondag een BBQ gedemonstreerd. Natuurlijk mag iedereen proeven.
In het restaurant wachten verkoelende drankjes op de klanten. Wie trek heeft kan een heerlijke XL mannenburger nuttigen of een lekker gebakje met koffie. De kinderen kunnen zich in de tussentijd laten schminken of spelen in het Obelink speelparadijs.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 23 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur.