Morgane met Phonk Addiction in De Stam. Foto: PR
Morgane met Phonk Addiction in De Stam. Foto: PR Foto:

Morgane met Phonk Addiction in De Stam

WINTERSWIJK - Morgane Young Beezooz & The Phonk Addictions speen in café De Stam op vrijdag 14 juni. Aanvang 21.30 uur. Toegang gratis.

De band is Frans (uit Parijs), maar er wordt Engels gezongen. De band brengt een mix van soul, jazz, reggae en tripop met een randje Amy Winehouse. De band bestaat uit 5 muzikanten, een bassist, drummer, gitarist, keyboardspeler en een geweldige zangeres.

Zangeres en blikvanger Morgane groeide op in een muzikale familie. Haar ouders runden een pianobar in Parijs, dus ze had altijd wel muziek om zich heen. Het is dan ook niet vreemd dat ze al zong voordat ze goed en wel kon lopen. Overal waar ze kwam stal ze de show. Haar talent bleef niet onopgemerkt. Na een paar shows met de bekende Franse rapper Diziz, kwam ze in contact met de Phonk Addition en de Amerikaanse (New Yorkse) rapper 'Webbafield'. Een gezamenlijk project leidde tot een samenwerkingsverband dat al meer dan vijf jaar stand houdt. Inmiddels heeft Morgane ook een veelbelovende solocarrière en is dit optreden in de Stam een voorproefje van wat nog komen gaat in de toekomst met de 'Phonk Addiction.


www.facebook.com/pg/MorganeYoungBeezooz