FC Winterswijk 3 pakt kampioenstitel

WINTERSWIJK - De voetballers van FC Winterswijk 3 werden zondag kampioen en promoveerde daardoor rechtstreeks naar de reserve tweede klasse. Dit is een knappe prestatie aangezien het team dit jaar voor het eerst in deze samenstelling speelt.

Het jonge team onder leiding van Frank Geurink heeft gedurende het seizoen de doelstelling een aantal keer moeten bijstellen. Aan het begin van het seizoen was handhaving het doel, maar als snel werd er gesproken over het 'linker rijtje'. Direct na de winterstop was het pakken van een periode het doel en even later richtte de spelers het vizier volledig op de titel.
Afgelopen zondag is het ultieme doel bereikt. Met een bus vol supporters reisden de Winterswijkers af naar Haaksbergen, waar gastheer Bon Boys 3 met 0-2 werd verslagen.
Direct na het laatste fluitsignaal kon de champagne ontkurkt worden en barstte het feestgedruis los. Op de terugweg met de bus is er nog een ronde door Winterswijk gereden, waarna het feest in de kantine is voortgezet. Het bleef nog gezellig tot in de late uurtjes.