Maud Pasman met Hero's Jamai. Foto: Eigen foto
Maud Pasman met Hero's Jamai. Foto: Eigen foto Foto:

Meimaand goed van start voor WR&PC amazones

WINTERSWIJK - Tessa Delger won tijdens het 'Texelweekend' in Den Burg met haar D-pony Big Star in de klasse Z2 dressuur op 3 mei de derde prijs met 61.35% en op 5 mei werden zij eerste met 65.76%. Ook had zij haar paard Golden Elvis meegenomen voor dit weekendje weg. Met hem won zij in de klasse Z1 dressuur op 3 mei de tweede prijs met 219,5 en de achtste prijs met 227 punten, op 4 mei wonnen zij de eerste prijs met 232,5 punten en op 5 mei werden zij eerste in de kür op muziek met 69%.

Vivian van den Berg nam op 4 mei haar paard Meteor mee voor een rondje dressuur in Vragender. In de klasse M2 won deze combinatie de derde prijs met 186 punten.

Jade ten Pas was met haar B pony Chico in Ruurlo te vinden. Op 4 mei sprongen zij een mooi rondje in de klasse B en wonnen de eerste prijs met 75 stijlpunten.

Maud Pasman nam op 4 mei haar E pony Hero’s jamai mee naar Markelo voor een rondje dressuur in de klasse M1. Dat dit goed ging bewijst hun eerste plaats met 197,5 punten.

Ruth Abbink kwam op 5 mei in Vragender aan start met haar paard Isis. Tussen de witte hekjes reden zij in de klasse L2 naar de vierde plaats met 191,5 punten.