ZwemChallenge bij Zwembad Jaspers

WINTERSWIJK - Zwembad Jaspers houdt op woensdag 1 mei, zondag 5 mei, woensdag 8 mei, zondag 12 mei en woensdag 15 mei de Nationale ZwemChallenge. Met de Nationale ZwemChallenge test zwemmer hun zwemveiligheid.

Deelnemers kunnen een leuk en uitdagend parcours afleggen in het zwembad en ervaren hoe het gesteld is met de zwemveiligheid.
De Nationale ZwemChallenge bestaat uit twee delen: een Survival Challenge (met kleding) en een Fun Challenge (in badkleding). De kleding die nodig is voor de Survival Challenge is een lange broek, schoenen en een shirt met lange mouwen.
Op de woensdagen kan men van 14.30 uur tot 15.15 uur meedoen aan de Survival Challenge en van 15.15 uur tot 16.00 uur aan de Fun Challenge. Op de zondagen kunnen belangstellenden van 10.30 uur tot 11.30 uur meedoen aan de Survival Challenge en van 11.30 uur tot 12.30 uur aan de Fun Challenge.
Om deel te kunnen nemen moet men minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge is af te lezen hoe zwemveilig iemand is ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid.
Wie aan zowel de Survival Challenge als de Fun Challenge heeft meegedaan ontvangt na afloop een medaille en een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.
Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan ook prijzen winnen. Registreer je na afloop op www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg.

Kijk voor meer informatie over de Nationale ZwemChallenge bij zwembad Jaspers op www.zwembad-jaspers.nl en/ of volg zwembad Jaspers op Facebook. Meer informatie is te verkrijgen bij Zwembad Jaspers, 0543-514691, info@zwembad-jaspers.nl
Kijk ook op www.allesoverzwemles.nl of www.nationalezwemchallenge.nl.