Oefenavond duofiets

WINTERSWIJK - Op vrijdag 12 april zijn de duofietsen van het Samenrijderspunt officieel in gebruik genomen. De duofietsen zijn beschikbaar voor mensen, jong en oud, die niet zelfstandig kunnen fietsen. Samen met een familielid of vrijwilliger kunnen zij dan toch met een duofiets op pad.

Omdat het besturen van een duofiets voor sommigen wellicht enige oefening vraagt, organiseert het Samenrijderspunt op maandagavond 29 april een oefenavond. Vrijwillige bestuurders van de duofiets kunnen op deze avond oefenen hoe het is om te fietsen met een duofiets.
Ook toekomstige vrijwilligers of familieleden die in de toekomst graag met een duofiets op pad willen, zijn op deze avond van harte welkom. Zij kunnen dan alvast de duofietsen zien en uitproberen. De oefenavond is op maandag 29 april om 19.30 bij de WUh, Torenstraat 9.
Voor meer informatie of als men zich wil aanmelden voor de oefenavond, kan men terecht bij het Samenrijderspunt, telefoon 0543 200 036 of via e-mail: samenrijders@vpwinterswijk.nl.