Meditatief boogschieten met Nic Brink. Foto: PR
Meditatief boogschieten met Nic Brink. Foto: PR Foto:

Meditatief boogschieten met Nic Brink

CORLE - Rust vinden in het haastige leven wordt steeds moeilijker. Boogschieten is een unieke manier om te onthaasten. Tijdens de 1,5 uur durende workshop maakt men kennis met de Oosterse bogen. De workshop is op zondag 14 april en op zondag 9 juni om 13.00 uur. Deze bewegingsvorm past bij Gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5 Winterswijk Corle. Na de workshop is hier gelegenheid voor koffie of thee en iets lekkers.

De bogen die gebruikt worden zijn gebaseerd op die van nomadische ruitervolkeren vanaf de 7e eeuw voor tot circa de 12e eeuw na Christus. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan de herkomst van de bogen, schiettechniek, bewegingsvorm en ademhaling. Na de workshop zullen de deelnemers weer met een relaxed gevoel de dag voortzetten.

Deelname aan deze workshop is gratis. De eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Als het regent zal de workshop verplaatst worden naar een ander moment. Deelname maximaal 6 personen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan bij Nic Brink op 06 18 75 45 84.