Simone Wopereis. Foto: PR
Simone Wopereis. Foto: PR Foto:

Lezing: Stress de baas?!

CORLE - Simone Wopereis houdt op 11 april een lezing. Stress, we ontkomen er niet aan. Maar wat nu als het je leven gaat beheersen? Je het gevoel hebt, geleefd te worden. Dat je maar door moet blijven hollen en de UIT-knop niet meer kunt vinden? Met als gevolg klachten zoals concentratieproblemen, kort lontje, moeheid, slapeloosheid, piekeren, vage (lichamelijke) klachten. Dan is stress jouw de baas in plaats van jij de stress de baas.

Nu kan iemand met stress een dag rust nemen, lekker naar de sauna gaan, gaan wandelen in het bos, noem maar op. Maar als men weer in de dagelijkse sleur komt, stap men zo weer in het oude patroon. En daar zit de sleutel. Wat mensen doen is namelijk de hele dag niets anders dan denk- en gedragspatronen herhalen. Dit heeft te maken met het onbewuste brein. We denken dat we heel bewust leven, maar helaas 95% van wat we doen is onbewust. Daarom is het zo moeilijk om patronen te veranderen. Maar wees gerust, het kan wel degelijk. Het enige wat men hoeft te doen, is ervoor zorgen dat het onbewuste brein vóór je werkt in plaats van tégen je.

Geïnteresseerd? Kom dan naar de interactieve lezing 'stress de baas?!'. Men krijgt handvatten om het onbewuste brein op een positieve manier te beïnvloeden. Stress is namelijk niet de situatie, maar hoe men ermee omgaat. De bijeenkomst is op 11 april van 19.30 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.
Opgeven of meer informatie Simone, info@refinding.nl. Gastgalerij Ankomm'n is te vinden aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle.