Het voormalige politiebureau is een herkenbare locatie. Foto: Kristel te Bokkel
Het voormalige politiebureau is een herkenbare locatie. Foto: Kristel te Bokkel Foto:

Verhagen Volledig Mondzorg in oude politiebureau

AALTEN - Het oude politiebureau van Aalten is sinds 2 januari 2019 in gebruik genomen door Verhagen Volledig Mondzorg. Nu de laatste puntjes op de i gezet zijn, is het tijd voor de opening op zaterdag 13 april van 16:00 uur tot 17:30 uur.

Door Kristel te Bokkel

De verhuizing van Verhagen Volledig Mondzorg was nodig. Carmen Damen, medewerkster, vertelt: "Met de twee behandelkamers die we aan de Koeweide hadden, konden we mensen niet meer de service bieden waar we voor staan. Mensen moesten te lang wachten op afspraken. Hier in het oude politiebureau hebben we vier behandelkamers en kunnen we meer bieden, hebben we meer faciliteiten. Mensen kunnen nu sneller terecht voor een behandeling en hoeven hierdoor ook minder vaak uit te wijken naar onze andere vestigingen in Lichtenvoorde of Groenlo."

Om het pand geschikt te maken moest er grondig verbouwd worden. "Eigenlijk alles in het pand is vernieuwd," vertelt Carmen. Toch is er in één van de behandelkamers nog te zien dat het gebouw een politiebureau is geweest. Je ziet de tralies nog voor het raam. Ze vervolgt: "Ook hebben we onze herkenbare koeien uit de Koeweide meegenomen. Die zijn onder andere zichtbaar achter de balie en in de wachtkamer."
Dankzij de verdubbeling van het aantal behandelkamers zijn er nu ook meer behandelaars aan het werk op locatie Aalten. Carmen: "Maar ondanks dat er nu meer behandelaars zijn, blijven de vertrouwde gezichten ook aanwezig. Daarbij zit er nu nagenoeg altijd iemand achter de balie, wat in de Koeweide niet het geval was. Daar was de ruimte niet naar." Niet alleen is het nieuwe pand van Verhagen Volledig Mondzorg ruimer. Het is ook lichter en het bevindt zich op een gunstige locatie. "Iedereen kent het oude politiebureau. Ook onze patiënten uit Lichtenvoorde en Groenlo die eens willen uitwijken naar Aalten. Het is makkelijk uit te leggen," vertelt Carmen.
Tijdens de opening op 13 april is iedereen welkom om het gebouw te bekijken. Vanaf 16:00 uur kan men een kijkje komen nemen. Carmen: "Je kunt vrij rond kijken en natuurlijk mag je vragen stellen over ons totaal pakket van digitale tandheelkunde, beugels, implanteren en/of tandvlees."

De vertrouwde koeien zijn meegenomen naar de nieuwe locatie. Foto: Kristel te Bokkel